Referenciák

gyikGY.I.K.

Igaz, hogy székhelyszolgáltatást csak pénzmosodák veszik igénybe, akik el akarnak bújni a hatóságok elől?

Nem. Ügyfeleink tevékenységéért felelősséget vállalni nem tudunk, azonban szolgáltatásunkkal azokat az ügyfeleket céloztuk meg, akik legális, fejlődő cégeket hoznak létre, és tisztában vannak a székhelyváltással járó problémákkal, ezért inkább stabil pontot keresnek vállalkozásuk központi címének.

Miért vegyek igénybe székhelyszolgáltatást, mikor van saját irodám?

Cégcsoportunk első vállalkozásának székhelye a fejlődés miatt már rég megváltozott. Ezt hiába jelentettük le a bankoknál és az állami szerveknél, a mai napig kapunk fontos küldeményeket az általunk már rég nem használt telephelyre. Egy komoly cég életében úgy gondoljuk, hogy fontos, hogy mindig legyen olyan út, ahol meg lehet találni, egy biztos pont, ami nem változik. Erre nyújt költséghatékony és egyszerű megoldást a székhelyszolgáltatás.

Milyen előnnyel jár egy belvárosi székhelycím?

Az Ön számára kényelmesebb ügyintézést tesz lehetővé, ugyanis az illetékes szervezetek a cég székhelye alapján kerülnek kijelölésre. Valamint gondolt már arra, hogy külföldi partnerei mit látnak a székhelyéből, ha esetleg megnézik térképen? Segítségünkkel Budapest nemzetközi szinten is elismert kerületében tudhatja központját. Az Országház közelsége a helyismerettel nem rendelkezőket is megnyugtatja.

Igaz, hogy nincs hűségidő?

Igaz. Tapasztalatunk azt mutatja, hogy a minőségi székhelyszolgáltatásnak köszönhetően hosszútávú együttműködések alakulnak ki partnereinkkel, nincs szükségünk rá, hogy szankciókkal tartsuk magunknál ügyfeleinket. A székhelyszolgáltatás szerződés 30 napos felmondási idővel bármikor felmondható, valamint lehetősége van a számlák 3 havonta történő kiegyenlítésére. Természetesen, ha Ügyfelünknek úgy kényelmesebb, van lehetőség előre több hónap kifizetésére, valamint fél éves / éves / két éves fizetés esetén kedvezményt adunk. De azok az Ügyfelek sem szenvednek semmilyen hátrányt, akik a 3 havi fizetést választották.

Miért kerül ennyibe a székhelyszolgáltatás?

Árpolitikánk ügyfeleink biztonságát szolgálja. Vállalkozásunkkal hosszútávon fenntartható működésre rendezkedtünk be. Úgy tapasztaltuk, hogy komoly ügyfeleink számára a hosszútávú stabilitás és a rugalmas ügyintézés jelenti a minőségi szolgáltatást.

Kell-e bármilyen további rejtett vagy járulékos kiadással számolnom a székhelyszolgáltatás alapdíján felül?

Nem. Székhelyszolgáltatásunk alapdíja tartalmazza, hogy a vállalkozás székhely címét bejelentheti V. kerületi irodánk címére, a postai küldemények átvételét, e-mail értesítőt a beérkező küldeményekről, valamint a tárgyhó végén a küldemények postázását a megadott értesítési címre. Ha ezen felül extra szolgáltatást venne igénybe, minden esetben előre jelezzük, hogy az mennyi kiadással jár.

Miért csak mobiltelefonszám van, miért nincs vezetékes?

Ügyeleti mobiltelefonjainknak köszönhetően mindig elérhet minket, ha épp nem tudjuk hívását fogadni, az első adandó alkalommal visszahívjuk Önt. A mai világban nincs szükségünk olyan telefonra, amit nem tudunk bárhol felvenni. Ügyfeleink számára a gyors reakció bizonyult fontosabbnak a hagyományos telefonvonallal szemben.

Hogyan értesülök a küldeményeimről?

Új küldemény érkezésekor ügyfeleinket a megadott e-mail címen értesítjük.

Hogyan vehetem át a küldeményeimet?

A küldeményeket minden hónap végén egy borítékban felbontatlanul feladjuk az Ön által megadott címre vagy az ügyeleti időben az irodánkban is átveheti őket Ön, vagy meghatalmazottja.

Mi történik, ha sürgős határidős küldeményt kapok és csak hónap végén jut el hozzám a posta?

Ha olyan küldemény érkezik, amelyik általában határidőhöz kötött (pl. APEH), akkor azt kollégáink jelzik. Ha Ön hozzájárul a küldemény kibontásához, akkor beszkennelik és elküldik e-mailben, hogy biztosan minden információhoz időben hozzájusson.